Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut ja Tuotteet

Villanpuhallus

Hyvin eristetyssä kodissa on miellyttävä asua. Vedoton ja tasainen huonelämpö, sekä erinomainen sisäilma, parantavat asumismukavuutta. Asu mukavasti, ja säästä kallisarvoista energiaa.

Me käytämme puhallettavana lämmöneristeenä Termexin-puhallusvillaa (www.termex.fi) sekä Knauf Perimeter Plus-lasimineraalivillapuhalluseristettä.

Termex on hengittävä, luonnonmukainen sekä paloturvallinen ja sen asennus voi tapahtua saumattomasti. Termex-villalla eristämiseen sijoitettu raha tulee takaisin moninkertaisesti energiansäästönä rakennuksen elinkaaren aikana. Termex-puhallusvilla soveltuu myös pystyrunkoisiin taloihin.

Knauf Perimeter Plus -lasimineraalivillapuhalluseriste on irtonaista ensiölasipuhalluseristettä, joka on suunniteltu siten, että sen eristysominaisuudet ovat ihanteelliset ja peittävyys ja puhallusominaisuudet erinomaiset. Perimeter Plus täyttää kaikki aukot ja raot asettuen tiukasti läpivientien ja epätavallisten mittasuhteiden ja esteiden ympärille, mikä johtaa erinomaiseen lämmön- ja ääneneristyskykyyn. Perimeter Plus säästää energiaa ja näin ollen vähentää rakennusten lämmitykseen ja ilmastointiin tarvittavan polttoaineen määrää.